Virklund Padel - Familie

Velkommen til Virklund Padel

Nedenfor følger lidt information om padel-medlemskabet og brugen af banerne.

- Banerne bookes ved at anvende booking-funktionaliteten i Holdpsport app'en (en kort introduktion kan ses i denne video):

- Banerne skal altid bookes ved brug

- Koden til døren for at komme ind til banerne er: 9238

- Hvis I har gæster med på banen, er der en QR-kode på banerne, hvor I betaler 50.- pr. gæst pr. time

- Der er låneudstyr ved banerne, ligger i aflåst kasse, hvor koden er: 4142.

- Brug måtten til at få skoene rene, når du har hentet bolde udenfor banerne

- Fjern flis, sten og skidt fra banerne inden spilstart

Har I spørgsmål til brug af banen eller anvendelse af booking-app'en, stil gerne spørgsmål via: https://www.facebook.com/groups/916524699240078 så kommer svarene alle medlemmer til gode, vi skal nok forsøge at svare så hurtig som muligt.

Tak for Jeres opbakning - og vi håber på mange gode timer på banerne

På forhånd tak!

Bestyrelsen for Virklund Tennis og Padel

Velkommen til Virklund Padel

Virklund Tennis og Padel har 2 udendørs padelbaner i det nordøstlige hjørne af fodboldbanerne

Padelbanerne må kun bruges af medlemmer af Virklund Tennis & Padel. Er man ikke medlem kan man kun spille med et eksisterende medlem og der skal betales 50.- pr time man spiller. (Mobile Pay-kode 327078)

Betaling sker inden opstart af spil.

Alle medlemmer har en kode til låsen samt info omkring banebooking via Holdsport app. Koden til anlægget må ikke videregives.

Vi vurdere løbende antallet af medlemmer og forbeholder os retten til at lukke for nye, så eksisterende har værdi af deres medlemskab

Kontingent:

Padel - familie: 2000,-

Padel- voksne: 1200,-

Tennis & Padel - familien: 2600,-

Dec
Americano - Let øvede (Virklund Padel - Familie, Virklund Padel - Voksne, Virklund Tennis & Padel - Familie og Virklund Padel - Formiddag)
10:00 - 12:00 søndag 11. dec
Dec
Americano - Øvede (Virklund Padel - Familie, Virklund Padel - Voksne, Virklund Tennis & Padel - Familie og Virklund Padel - Formiddag)
10:00 - 12:00 søndag 11. dec
Dec