Håndbold - Senior Herrer

Kalder alle friske håndboldmænd i Virklund

Kender du det der med træningen, der ikke lige blev passet torsdag aften som planlagt? For der var ikke nogen der så, at du valgte sofaen og lod løbeskoene stå. Fornemmelsen fredag var sådan en lille smule skidt, for du gad i grunden godt det der træning.

Hver torsdag har du mulighed for at koble dig på et fedt fællesskab med motion som omdrejningspunkt i Virklund. Herre senior håndbold henvender sig til alle dem, der har lyst til en god gang træning og socialt samvær. Vi har ingen ambitioner om liga-håndbold, men når vi står på bane giver vi den gas, det gør følelsen bagefter endnu bedre. Med garanti bliver dine fredage sprængfyldt med god energi, hvis du vælger at blive en del af vores fællesskab på senior håndbold herre i Virklund Boldklub.

KLIK PÅ TILMELDING OG VÆR MED. Alle kan prøve at træne gratis med i august og september.
(Dit medlemsskab fortsætter indtil du selv opsiger det)

OPLYS DIN TIDLIGERE KLUB
Har du spillet i en anden klub indenfor de sidste 3 år, skal du oplyse klubnavn til os. Så sørger vi for at overføre din spillertilladelse (som er en forudsætning for at spille turneringskamp).

Trænerteamet
Kommende Aktiviteter
Træning (Håndbold - Senior Herrer)
20:00 - 22:00 tirsdag 21. feb