Håndbold - Senior Kvinder

Kalder alle friske håndboldkvinder i Virklund

Madpakkerne er smurt, ungerne puttet og manden ser fodbold (igen). Det er stadig for tidligt at gå i seng, for benene er i grunden friske og klar på at blive rørt sådan en tirsdag aften.

Uanset om du kan genkende beskrivelsen eller ej, så er du velkommen på Virklund håndbolds dame seniorhold. Her er fællesskab og håndbold i fokus.

Vi har forskellig baggrund i vores håndbold og arbejdsliv, men fælles er vi gerne vil have sved på panden og noget ud af timerne i hallen i Virklund. Selvom vi giver den gas og pulsen er høj, så er det lysten der driver værket. Vi skal ikke blive verdensmestre, men vi vil også gerne lidt mere end røven af fjerde division.

Kan du se dig selv på et lige dele sjovt og seriøst håndboldhånd, hvor der er rig mulighed for at få nye Virklund-venner, så er dame senior lige dig.

KLIK PÅ TILMELDING OG VÆR MED. Alle kan prøve at træne gratis med i august og september.
(Dit medlemsskab fortsætter indtil du selv opsiger det)

OPLYS DIN TIDLIGERE KLUB
Har du spillet i en anden klub indenfor de sidste 3 år, skal du oplyse klubnavn til os. Så sørger vi for at overføre din spillertilladelse (som er en forudsætning for at spille turneringskamp).

Trænerteamet
Kommende Aktiviteter
Træning (Håndbold - Senior Kvinder)
20:00 - 22:00 tirsdag 21. feb