Badminton - Senior, fællestræning

Velkommen

Har du ingen fast makker, så er vores fællestræning for herrer og damer måske noget for dig. Vi spiller mandag kl. 20-22 fra september til april.

Vi spiller både single og double, og vi mikser af og til herrer og damer, hvis niveauet matcher.

På herresiden er vi omkring 15 øvede spillere, hvoraf flere har spillet på holdet i mange år. På damesiden er vi 4-6 spillere, hvor niveauet spænder fra begyndere til øvede.

Du er velkommen til at komme til et par gratis prøvetræninger for at se, om fællestræningen og niveauet er noget for dig.

Vi går selvfølgelig op i at få nogle intense kampe, men vi kan også finde ud af at hygge os! Et godt eksempel er vores traditionsrige juleafslutning, hvor vi dyster om mesterskabstitlen og runder af med en god julefrokost.

Under "Bliv medlem" herover finder du info om tilmelding og kontingent.

File
Badmintonbestyrelsen - Fællesmail
Træner
Kommende Aktiviteter