Badminton - Senior, fællestræning

Velkommen

Har du ingen fast makker, så er vores fællestræning for herrer og damer måske noget for dig. Vi spiller mandag kl. 20-22 fra september til maj.

Badminton er for alle, og vi tilbyder derfor fællestræning på to niveauer:
- Begyndere
- Øvede

BEGYNDERE
Som begynder kan du serve og holde bolden i spil. Du har måske spillet lidt før, men ikke dyrket badminton som sport. Du vil gerne spille badminton, fordi det er en god kombi af sjovt spil og god motion.

ØVEDE
Som øvet har du dyrket badminton som sport og spillet på et vist niveau. Måske har du spillet mange år som ung og har nu lyst til at pudse kampformen af. Du har styr på grundslagene og kan bevæge dig på banen. Du sætter pris på kampe med intensitet og lange dueller.

Oftest spiller vi double, men det kan også blive til en single, hvis det passer med antal spillere.

Du er velkommen til at komme til et par gratis prøvetræninger for at se, om fællestræningen er noget for dig. Du dukker bare op i hallen inden træning. Så tager vi den derfra.

Vi går selvfølgelig op i at spille badminton, men vi kan også finde ud af at hygge os! Et godt eksempel er vores traditionsrige juleafslutning, hvor vi dyster om mesterskabstitlen og runder af med en god julefrokost.

Under "Bliv medlem" herover finder du info om tilmelding og kontingent.

Kontaktperson
JB
Jakob Bergmann
Træner
92 82 25 55
File
Jesper Raalskov
Træner
61 70 45 17
File
Lars Ottesen
Træner
Følg os på Facebook
Kommende Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder