Outdoor - Virklund Outdoor

Hvad er Virklund Outdoor?
Virklund outdoor er en afdeling under Virklund boldklub, hvis mål er at lave familieorienterede outdoor aktiviteter i Virklunds fantastiske natur.
Vi ønsker at skabe et byfællesskab omkring outdoor aktiviteter, som kan skabe rammerne for samvær, nærvær og gode oplevelser i naturen.
Vi håber at vi igennem de mange forskelligartede aktiviteter i Virklund Outdoor kan inspirere endnu flere til at komme ud i den fantastiske natur som omgiver os.
Vi ønsker at matche familiernes behov for fleksibilitet og derfor er der heller ikke nogen forventning om at man kan komme hver gang, men at man deltager når man kan.

Virklund Outdoor Grejbank
Udover arrangementer i Virklund Outdoor, har vi også en Grejbank, hvor du som medlem har fri adgang til udstyr, når det passer dig. Grejbanken består bl.a. af kanoer, kajakker, SUPs, samt lidt forskelligt andet outdoor udstyr, planen er at Grejbanken vil vokse over tid. Grejbanken ligger ved Thorsøbadet i Virklund for enden af Thorsø vænget.

Hvem står bag:
Virklund outdoor drives af en flok af frivillige ildsjæle ud fra mottoet om at mange skal bidrage lidt. Derfor er det også vidt forskelligt hvem der står for aktiviteterne fra gang til.
Virklund Outdoor er organiseret med en bestyrelse som leder og sætter retning for foreningen.

I bestyrelsen sidder:
Frederik Just, Maja Sell, Thomas Madsen, Fabio Reyes og Jakob Stigaard Sørensen.
Herudover har vi en store skare af ildsjæle som skiftes til at planlægge og stå for de forskellige aktiviteter henover året.

Kontingent/betaling:
De første par gange er gratis, herefter koster det et mindre kontingent på 500 kr pr familie om året at være medlem af Virklund outdoor + Virklund Outdoor Grejbank. Herudover kan der komme mindre brugerbetailing på nogle events.

Foreningen har en række lokale sponsorer og samarbejdspartnere:
Udviklingspulje under Silkeborg Kommune, Ejendomsmægler Anita Jæger, Laban Arkitekterne, Cykelfavoritten. Udeliv.com, Virklund Skole og SFO, Spar købmanden Virklund, Dagli’ Brugsen Virklund

File
Jakob S. Sørensen
Træner
TM
Thomas Hviid Madsen
Træner
Kommende Aktiviteter
Mar
Familie Fastelavns Adventure Race (Outdoor - Virklund Outdoor)
13:00 - 15:00 lørdag 2. mar