Fodbold - U15 Piger (2009)

Velkomstbesked

Velkommen til U15 Pigefodbold for årgang 2009 ⚽ Vi træner onsdage kl. 18.00 - 19.30 ved Virklund hallen, samt lørdage kl. 10.00-11.00 for de der har lyst. Træningen kommer omkring basis elementer i fodbold, hvor fodboldens forskellige facetter trænes, og vi har det sjovt sammen til træning og til kamp. ⚽😄

Trænerteamet

Profile Image
Jette Håhr Hvilsted

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Indmeldelse

I Virklund Boldklub er vi glade for hver eneste medlem, og vil gerne være flere. Har du eller dit barn lyst til at prøve om det er det rigtige for jer, er i mere end velkomne til at prøve 2-3 gange, inden I tilmelder jer.

Indmeldelse kræver blot at i udfylder "Ny Spiller" formularen under fanen "tilmelding", efterfølgende modtager i et link til Holdsport, hvorfra der meldes til og fra træning, kampe og klubbens øvrige aktiviteter.

Melder du dit barn ind er det vigtigt at det er barnets personlige informationer og din egen e-mail der oplyses.

Sæsonen går fra april til oktober. Nogle hold forlænger sæsonen med vintertræning fra november til april ( 400 kr. )

/bestyrelsen

Kontingentbetaling

Kontingentbetaling foregår udelukkende via online betaling med Dankort/Kreditkort og MobilPay på Holdsport.

Der vil være et betalingsvindue at finde under din spillerprofil, efter første kontingentopkrævning er udstedt.

Denne sendes per e-mail, der ligeledes indeholder et betalingslink.

Holdkontingent

400,00 kr. 10. aug