Fodbold - U07 mix (2017)

Velkomstbesked

Kære årgang 2017 Vi træner torsdage kl. 17-17.45 og os i trænerteamet glæder os til at tage imod jer! I løbet af året har vi planer om at åbne for tilmelding til forskellige en dags-turneringer, men mere info om det senere. Med venlig hilsen Christian, Daniel, Karsten og Jonas

Trænerteamet

Christian Jeppesen
Daniel Grønhøj
Jakob Nørgaard
Jonas Zangenberg
Karsten Bank Klausen

Facebook feed

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Marts
Virklund, hal 2 (gl. hal)

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Indmeldelse

I Virklund Boldklub er vi glade for hver eneste medlem, og vil gerne være flere. Har du eller dit barn lyst til at prøve om det er det rigtige for jer, er i mere end velkomne til at prøve 2-3 gange, inden I tilmelder jer.

Indmeldelse kræver blot at i udfylder "Ny Spiller" formularen under fanen "tilmelding", efterfølgende modtager i et link til Holdsport, hvorfra der meldes til og fra træning, kampe og klubbens øvrige aktiviteter.

Melder du dit barn ind er det vigtigt at det er barnets personlige informationer og din egen e-mail der oplyses.

Sæsonen går fra april til oktober. Nogle hold forlænger sæsonen med vintertræning fra november til april ( 400 kr.)

/bestyrelsen

Kontingentbetaling

Kontingentbetaling foregår udelukkende via online betaling med Dankort/Kreditkort og MobilPay på Holdsport.

Der vil være et betalingsvindue at finde under din spillerprofil, efter første kontingentopkrævning er udstedt.

Denne sendes per e-mail, der ligeledes indeholder et betalingslink.

Holdkontingent

250,00 kr. 10. aug