Badminton - Ungdom

Trænereamet
Trænerteamet
Tr%c3%a6nere%20%281%29
Dit trænerteam

Mette: Holdleder og træner

Jeg hedder Mette og bor i Virklund med min mand og 3 børn. Jeg har spillet badminton, siden jeg kunne holde en ketsjer i hånden, og jeg blev børnehjælpetræner, da jeg var omkring 12 år.

 

Jeg har altid elsket at kunne give noget af min glæde ved badminton videre til andre – både børn og unge. Derfor har jeg også været badmintontræner i mange år.

 

For mig er det vigtigt, at alle har det sjovt, når man er til træning, og derfor vil der til træningen også være en del leg og øvelser.

 

Jesper

Jeg hedder Jesper og har boet i Virklund siden 2014. Jeg har to børn, der begge går på Virklund Skole, og som interesserer sig for badminton.

 

Siden jeg var helt lille, har jeg spillet badminton og elsket sporten. Da jeg var yngre, trænede jeg børn og unge på forskellige hold og niveauer – og jeg er glad for igen at kunne bidrage på trænersiden. Min rolle, som træner her i Virklund, er primært at hjælpe til på tværs af holdene, hvor det måtte være nødvendigt.

 

Gitte

Jeg hedder Gitte og er vokset op i Virklund og har siden mini-pusling spillet badminton. Jeg flyttede tilbage til Virklund i 2017 og har nu en søn, der går på Virklund Skole.

 

Ud over at jeg har spillet en masse badminton, har jeg også taget en træneruddannelse og har, mens jeg gik på Virklund Skole, også været træner for de mindre hold. Jeg har sammen med min makker fra Virklund vundet Landsmesterskaberne en enkelt gang i Mix Double.

 

Derudover har jeg spillet i Silkeborg badmintonklub som divisionsspiller i et par sæsoner.

 

Jeg er klar til at træne en flok glade, energiske unge mennesker i badminton – vi ses i hallen om mandagen!

 

Morten

Jeg hedder Morten og træner de yngste badmintonspillere her i Virklund, hvor jeg også bor. Jeg er gift med Martha og har to børn i Virklund Skole.

 

I mine ungdomsår har jeg deltaget i mange forskellige sportsgrene (fodbold, håndbold, basketball, svømning, bordtennis, golf og badminton). Nogle af disse mere seriøst end andre :-)

 

For nogle år siden begyndte jeg at spille badminton igen her i Virklund, og jeg er glad for at kunne hjælpe til som træner for de yngste spillere, som min søn er en del af.