Om Tennisklubben

Tag din nabo med og benyt dig af årets bedste tennistilbud i 2017, der indeholder:

• Kontingent til tennis for hele 2017 sæsonen.
  • God begynderketcher af mærket Head.
  • 3 x voksen begyndertræning i maj 2017.
  • Åbent spil hver søndag, så du kan lære de andre fra klubben at kende.
  • Spil når det passer dig. Masser af ledige banetider.
  • Online bane booking fra 14 år.

Alt dette for kun: 850 kr. pr. person.

Tilmelding skal til Mads Ahrenkiel: marnkil@hotmail.com

Hvis du allerede har en ketcher, kan du også benytte dig af vores normale kontingenter som gælder en hel sæson fra medio april til ultimo september.

Voksen:                                        700 kr.

Børn (under 14 år):                      400 kr.

(1 times junior træning hver tirsdag, klubben har låne ketchere)

Unge (14-18 år):                           500 kr.

(1 times ungdomstræning hver tirsdag, klubben har låne ketchere)

Familiekontingent – Tag hele familien med for 1200 kr.

(inkl. Junior/ungdoms træning)

Se mere på www.virklundboldklub.dk

Indmeldelse:

Du har altid mulighed for at melde dig ind i tennisklubben. Har du lyst til svinge ketsjeren sammen med ca. 80 andre kvinder og mænd, gamle og unge, øvede og nybegyndere, så tryk her for at melde dig til med det samme.

Med ønsket om en god tennissæson

Bestyrelsen i Virklund tennisklub.

Beliggenhed og anlæg: Tennisklubbens anlæg ligger i den nordøstlige del af sportspladsen ved Horsensvejen, og er omkranset af buske og træer. Der er 2 grusbaner og en slåmur til rådighed for medlemmerne af tennisafdelingen. Ved banerne er der et halvtag med borde og bænke, hvor man kan hygge sig med sine tennisvenner. Banerne kan bookes online når man er tilmeldt klubben.

Generelt om klubben: Tennisafdelingen har ca. 80 medlemmer (2016), - og aldersfordelingen går lige fra børn på 5 - 6 år og til seniorer der er født omkring 1930. Der er plads til både nybegyndere og de mere øvede, - og det er altid muligt at finde en jævnbyrdig at spille med.

Sæsonen starter i begyndelsen af maj med standerhejsning , og slutter omkring 1. oktober.
Det er blevet en god tradition, at frivillige medlemmer selv klargør banerne i april måned. Der bliver arbejdet flittigt, og beløningen er socialt samvær, lidt godt til ganen m.v. og gode baner hele sæsonen.

Medlemskab: Hvert år ved sæsonstart skal alle medlemmer udfylde en indmeldelsesblanket via internettet. Når tilmeldingen er modtaget i klubben, bliver man registreret og man får straks adgang til den online banebookning. Efterfølgende tilsendes en betalingsemail til medlemmet, med mulighed for at betale kontigentet via internettet. Nye medlemmer kan tilmelde sig på vores hjemmeside under menupunktet indmeldelse.
Kontingentet er p.t. kr. 700 for voksne, - kr. 400 for børn under 14 år, - kr. 400 for børn mellem 14 og 17 år, og
kr. 1200 for et familiemedlemskab. Alle medlemmer over 14 år kan booke baner online.
I kontingentet for børn/unge er der medregnet træningstimer.
Er man interesseret i at prøve at spille tennis, kan man få en prøvetime gratis ved at rette henvendelse til bestyrelsen.

Træning: Gennem sæsonen arrangeres der træning for børn/unge.   Børn/unge trænes hver tirsdag mellem kl. 15 og 18, En eller to trænere står for denne træning, og holdene fordeles efter alder og spilleniveau. Klubben udlåner ketsjere og bolde til alle børn og unge, - når der trænes.
Træningen kan i tilfælde af dårligt vejr aflyses, og der trænes generelt ikke i juli måned.

Specielle arrangementer:

Klubaftener: INSPORT i Århus kommer hvert år med en kollektion af ketchere, sko og tasker, som kan købes til en fornuftig pris. De har prøveketchere med, som umiddelbart kan afprøves på banerne inden man investerer i "drømmeketcheren"

Spotkursus: Et DGI-kursus hvor vi forsøger at motivere børn og unge til at udvikle sig og måske starte på en træneruddannelse. Kurset afvikles som regel i maj eller juni. Kursuset er gratis, og har en varighed af 4 timer.

Tennisskole: Klubbens børn/unge tilbydes tennistræning i 2 eller 3 dage i deres sommerferie. DGI står for træningen i samarbejde med klubben, og hver spiller betaler et beløb for at deltage. Man behøver ikke at være medlem for at deltage. Da det er en DGI-skole, sker tilmeldingen via DGI's hjemmeside.

Klubmesterskaber: I sensommeren afvikles klubmesterskaberne, som er åbne for spillere fra andre klubber. Det sportslige er selvfølgelig i højsædet, - men det sociale samvær med de øvrige medlemmer og de fremmede spillere prioriteres også  højt.
Der spilles om mesterskab i herresingle, herredouble, damesingle og damedouble. Desuden afvikles en doubleturnering for veteraner +60, som afvikles ved lodtrækning mellem de tilmeldte damer og herrer. Der betales kr. 100,- i gebyr, uanset hvor mange rækker man har tilmeldt sig, men så får man også morgenkaffe og rundstykker, grillpølser med drikkelse til frokost og pokal til de vindende spillere.