VB's klubsponsorer

Virklund Boldklub er meget taknemmelige for den støtte, som vi modtager fra mange virksomheder - både lokale og i området som helhed. Uden denne støtte ville det være meget svært at drive klubben på det niveau, vi gerne vil - til gavn og glæde for vore medlemmer.

Vort udgangspunkt er, at medlemskontingentet dækker de direkte udgifter ved den pågældende idrætsgren samt et vist beløb til dækning af klubbens faste omkostninger. Men vi ved også, at der er endog meget store forskelle i driftsudgifter fra idræt til idræt, både løbende og ikke mindst i nødvendige investeringer i materialer og udstyr.

Derfor er det dejligt, at vi har en god opbakning fra vore sponsorer, så vi kan dække disse behov.

Man kan vælge at støtte Virklund Boldklub gennem flere slags sponsorater og både som firma og privatperson - læs f.eks. om mikrosponsorater via OK benzinkort eller Dankortet herunder.

SPØRGSMÅL ANGÅENDE SPONSORATER KAN RETTES TIL:

Spillesæt håndbold: Hans Christian Jul Sørensen, mail: virklundhaandbold@gmail.com

Spillesæt fodbold: Søren Buch Larsen, mail: vb@kmtrack.dk

Bandereklamer: Birger Tejls, tlf. 9712 0148, mail: tejls@cool.dk/Søren Buch Larsen, mail: vb@kmtrack.dk

Andet: Flemming Holst, tlf. 5161 7792, mail: virklundboldklubformand@ramboll.dk

VORES BANDE SPONSORER

Vores bande sponsorer kan du besøge ved at trykke på logoet.

SBVänglemark               dr gulve logo

Trælast med gips, isolering, tag og byggematerialer til billige priser

........DU HAR OGSÅ MULIGHED FOR AT STØTTE OS SOM PRIVATPERSON - SE HERUNDER.....

OK a.m.b.a.

TANK OK BENZIN OG STØT LOKALSPORTEN I VIRKLUND BOLDKLUB

Få et OK Benzin kort og støt klubben med 6 øre for hver liter tanket benzin eller diesel, samt en ekstra bonus for hver 500 liter tanket på et kort der er tilknyttet sponsoratet mellem Virklund Boldklub og OK Benzin.

Det bliver da ikke nemmere at støtte din lokale idrætsforening !

Pengene vil ubeskåret gå til klubben og dens medlemmer og blive brugt til udvikling eller spændende tiltag til gavn for alle medlemmer i alle klubbens afdelinger.

Du kan bestille dit kort ved at trykke på OK logoet herover som fører dig til OK Benzin's hjemmeside.

Du vælger hurtigt og nemt at du vil støtte Virklund Boldklub, når du udfylder bestillingsformularen til dit nye kort.

SportDirect

Virklund Boldklub har samhandelsaftale med Sport24. Det betyder, at Sport24 er hovedleverandør til Virklund Boldklub af klubdragter, materialer m.v.

Aftalen betyder at Virklund Boldklub modtager bonus afhængig af hvor meget vores årlige indkøb hos Sport24 beløber sig til.